RESTORANT

Persa i perket ushqimit ju mund te kenaqeni duke ngrene nje ushqim te shijshem ne restorantin tone kryesor qe eshte nje nder restorantet me pamje me mahnitese te Himares. Restauranti ofron kuzhine italiane dhe kuzhine tradicionale shqipetare.


'