BAR

Bari i Rapo’s Resort Hotel eshte tashme nje pike takimi clodhjeje dhe biznesi per te gjithe ata qe vleresojne mjedisin natyror clodhes te Himarës. Pishinat jane dy pishina ajo e te rriturve dhe ajo e femijeve.


'