VIZIONI YNE

Vizioni yne eshte te formojme nje hotel dinamik, te suksesshem dhe mikrprites me nje grup te dedikuar dhe informuar i cili synon vazhdimisht te ngreje hapa, produkte dhe sherbime me qellim per te kenaqur klientet, pune-marresit si dhe distributoret. Ne jemi te dedikuar te krijojme dhe mirembajme nje hotel turizimi, i cili eshte lider ne industri duke ofruar Sherbim te Shkelqyer Klienti ashtu si e presin, madje duke dhe kaluar kerkesat e tyre.

Besimet Tona
• Ne e kemi ne dore destinacionin tone
• Te mbajme gjithmone avantazh kompetitor
• Nese veme re dicka qe s’eshte perfekte, ta perfeksionojme
• Ne nuk manaxhojme, ne drejtojme
• Ne jemi te kujdesshem dhe ambjentaliste
• Ne vazhdimisht ndjekim ndyshimet ekonomike dhe sociale
• Ne luajme nje rol te rendesishem ne relacionet qe krijojme me publikun

Hoteli Permaban
Kapaciteti i dhomave: 50 dhoma double nga te cilat 30 behen dhe twin, 10 dhoma familjare, 2 suita dhe 1 suite presidenciale e cia eshte duplex.

'