Dhomat janë të dekoruara me shije për ta bërë qëndrimin tuaj më të këndshëm. Secila nga dhomat delux të hotelit është e pajisur me telefon, minibar, ajër-kondicioner, TV me ngjyra si programe televizive që përbëjnë dhe mundësinë sipas dëshirës dhe kërkesës tuaj. 

MUNDËSOJMË:

null

Ajër i kondicionuar

null

Tualet

null

Kanale satelitore

null

Telefon

null

TV flatscreen