Freski dhe qetësi

PISHINË UNIKE

Në ambjentet e resortit tonë do të gjeni përveç të tjerash edhe pishinën e cila vjen e ndarë: për femijët dhe për të rriturit. Ne jemi të dedikuar të krijojmë dhe mirëmbajmë një hotel turizimi, i cili identifikohet lehtësisht në Himarë, duke i ofruar një shërbim  të shkëlqyer klientit ashtu sikurse ai e meriton. Pranë pishinës ndodhet edhe bari, ku mund të shijoni pije të ndryshme freskuese apo edhe kokteilet tona speciale.

VENDI JUAJ I RELAKSIT