GATIME TË SHIJSHME

Përsa i perket ushqimit ju mund të kënaqeni duke ngrënë një ushqim të shijshëm në restorantin tonë kryesor që është një ndër restorantet me pamje më mahnitëse të Himarës. Restoranti ofron kuzhine italiane dhe kuzhine tradicionale shqiptare. Gjithashtu,në ambjentet tona mund të gjeni edhe picerinë e cila ndodhet në ambjentin e jashtëm në mes të gjelbërimit.

Kontaktoni me ne

REZERVONI PARAPRAKISHT NË RESTORANTIN TONË