Dhomat janë të dekoruara me shije për ta bërë qëndrimin tuaj më të këndshëm. Secila nga dhomat delux të hotelit është e paisur me telefon, minibar, ajër-kondicioner, TV me ngjyra si programe televizive që përbëjnë dhe mundësinë sipas dëshirës dhe kërkesës tuaj.

MUNDËSOJMË:

null

Ajër i kondicionuar

null

Ballkon

null

Tualet

null

Internet

null

Izolim nga zhurmat

null

Kanale satelitore

null

Minibar

null

Shërbim dhome

null

Telefon

null

TV flatscreen